Amningsbh i stora storlekar!

Det är inte alltid lätt att hitta amningsbh om man har lite större storlek, men om man har tur så hittar man en underklädesaffär som har det du behöver! Ett exempel på en bra underklädesbutik online är feminint.se, de verkar även försöka rikta in sig på stora storlekar samtidigt som de skryter med att de har någonting till alla.

Om man fokuserar på amnings-bh-delen av sidan (http://www.feminint.se/bh-1/amnings-bh) ser du att först har de lite enklare, storlek S-XL. Det fungerar ju bra om man passar i dem, de är i regel ganska enkla och bekväma, men satsar inte så mycket på att ge ett bra stöd. Sen ser vi att de har ett ganska stort utbud av "core sizes", de storlekarna som du hittar i vanliga klädaffärer. Imponerande här är att de har lite roliga märken som man inte hittar överallt, exempelvis Abecita.

Sen kommer det riktigt imponerande: de har amningsbh upp till N-kupa (!). Det finns alltså modeller som kan stödja en ordentligt tung och stor byst. Med märken som Freya och Elomi så kan du garanterat räkna med att det är riktigt bra grejer, de pysslar inte med några halvmessyrer. Om de erbjuder en bh i en viss storlek, så vet du att om du hittar rätt storlek _kommer_ den vara bra. Självklart har de också släppt några modeller som inte riktigt funkar, men de återvänder aldrig för en andra säsong och med tanke på hur många år de har varit i branschen är det extremt få som verkar ha försvunnit av den anledningen.

Så om du är ute efter en amnings-bh i stora storlekar, titta in på feminint.se och prova själv, så kan du istället helt fokusera på själva amningen.