Att välja rätt mobil

För mig har det alltid varit självklart att använda mig av den telefon som är bäst. Jag har stort intresse för tekniska framsteg och tycker det är roligt att verkligen använda mig av de framsteg som görs inom telefoni och liknande. Detta har för mig inneburit iPhone. Hittills har det varit omöjligt att få tag i en telefon som är mer mångsidig än iPhone, och jag tror att det skulle göra stor skillnad i vardagsrutinen om man valde en billigare variant. Nu har det kommit ut en ny iPhone på marknaden som har en riktigt häftig 3d-funktion som jag är väldigt nyfiken på. Det är kartfunktionen som är helt annorlunda om man jämför med tidigare modeller och det finns väl ingen vettig anledning att köpa någonting som inte har de senaste funktionerna?

Jag vet att jag kanske är som mannen i tv-reklamen när det gäller mobiltelefoner, men det är i allmänhet bara fråga om nya iPhone och inte andra märken. Det är väl kanske en fråga om vanor om man tänker på det. Jag har en hel del iphonetillbehör som fungerar jättebra för just iPhone men skulle vara kass ifall man skaffade någon annan telefon. Jag skaffade iPhone 4S när den kom ut och tyckte att det var en viss skillnad gentemot den förra modellen, men denna gång är det betydligt mer som utvecklats och gått framåt. Jag tror jag skall köpa en iPhone5 denna vecka, men vi får väl se om det går eller om man får vänta.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *