Bröllop i Malmö

Min väns bröllop

För ett litet tag sedan var jag på ett bröllop här i Malmö, det var en av mina goda vänner som gifte sig och det var så otroligt fint att se på bröllopsparet när dem stod där framme vid altaret. Jag är så känslig när det gäller kärlek att såklart rann det floder ner för mina kinder. Jag grät så mycket att jag fick göra om hela sminket efter ceremonin.

Min vän hade en jätte fin axel lös klänning på sig som verkligen lös när hon kom in i kyrkan. Hennes hår var uppsatt i en jättefin uppsättning som en av mina andra vänner hade gjort på henne, hon jobbar som frisör det passade helt perfekt. Sminket hade hon gått och fått fixat på en salong i Malmö som är jätte duktiga och sminkningen passade henne helt perfekt.

Min vän som gifte sig älskar rosa så hela kyrkan var fylld med rosa rosor, det kändes som att vart man än kollade så var där rosor, det var jätte fint!

Efter själva ceremonin gick vi till en lokal som låg precis bredvid kyrkan, där var det uppdukat med jätte god mat som en cateringfirma hade ordnat under tiden vi var i kyrkan. Även den lokalen var prydd med rosa rosor och hela dukningen var gjord i rosa. Man kunde se att hennes man inte hade fått så mycket att säga till om när det gällde det, men killar brukar inte tycka att sånt är så viktigt.

Att se min vän gifta sig i Malmö var otroligt kul och det är något som jag kommer minnas för resten av livet.