Chantelles 130 år långa historia

Fransk lingerie -ett av livets största nöjen- är en symbolen för den kvinnliga mystiken. Det faktum att något så litet kan ha så tidlös påverkan talar väldigt mycket om det franska tankesättet och lockelsen som är svår att förklara. Att göra vardagligt till vackert är en viktig del av den oförklarliga "je ne sais quoi", och Chantelle är det märket som har bäst koll på att utnyttja detta.

Dra på dig ett av deras iögonfallande plagg som sitter som en andra hud, och inom några sekunder erfarar du Chantelles 130 år gamla historia. Denna gamla historia kombineras med dagens bästa och bekvämaste material. Deras intima förståelse för kvinnans figur kombinerad med den franska kunskapen bildar en cocktail av skicklighet, couture och hemligheter som gått vidare genom 14 årtionden av världsklassiga sömmerskor.

Chantelle öppnade sina dörrar i den snörade korsettens Frankrike år 1876, i staden Romilly. De hade framförhållningen att börja använda elastiska band, vilket resulterade i att Chantelle skapade den första korsetten med elastisk snörning och erbjöd dåtidens kvinnor större frihet att få en slimmad silhuett. Det var dock inte för än mitten av 1900-talet de faktiskt tog namnet Chantelle, strax efter att de uppfann Kretztyll, ett stretchigt material som också inspirerade deras nya produkt och slogan.

Efter att på 60-talet ha lanserat sin första BH fokuserade de på att modernisera sig med lättare och mjukare material, global expansion och urringningar. I slutet av 1900-talet hade de förtjänat titeln "The world's leader in high-end French lingerie", en titel som fortfarande tillhör dem.

Idag är de fortfarande omtyckta för att ha gett kvinnor av alla former självsäkerhet, och de har firat, betonat och passionerat tjänat den feminina formen i fem generationer.

Låter detta märket som det bästa någonsin? Du har tur; på www.feminint.se/chantelle kan du snabbt och enkelt klicka hem mängder av deras produkter.