Container Göteborg – SÄVE Hyrmaskiner

Jag har alltid trott att man endast använder en container för att slänga skräp i, som till exempel en sådan som vi hade när vi renoverade vårt hus, eller de containrar som finns på återvinningsstationer runt om i staden och som man använder för såväl glasflaskor som för kläder.

Nu har jag dock förstått att man kan hyra container i Göteborg som även fungerar som bland annat arbetsbod eller förråd. En plats för byggherrarna att äta sin lunch, och en plats att låsa in och säkra material och redskap.

Det jag undrar nu, det är varför just container används som samlingsnamn. En container kallas även det ”släp” som man lastar spannmål och liknande i vid skördetider. En container är alltså ett föremål med oerhört många användningsområden och former, men med ett samlingsnamn. Märkligt helt enkelt.

Aja, jag vet om att jag spårar ut lite, men jag har liksom en tendens att göra det ibland. Klockan börjar dessutom bli ganska mycket och det är upp att jobba imorgon igen, så jag borde väl kanske egentligen knyta mig. Heter det så? Knyta mig?

I alla fall, dagens värdelösa vetande. Kärt barn har många namn, och container är alltså en utav dem. Förrådsutrymmen, lunch bod, transport. Container, container, container. Kanske kommer det från engelskans ”Contain” kanske är jag helt ute och cyklar. Det finnas i alla fall företag med uthyrning av container i Göteborg, seriösa företag som gärna förser till exempel byggare med det som de behöver.

Som sagt, jag svamlar och nu är det verkligen dags för sängen. Sov gott mina vänner, det tänker i alla fall jag göra.