Det blev inte som mina föräldrar hade tänkt

Kul att jobba på golfbanor i SkåneUnder hela min uppväxt har golf legat mig väldigt nära, båda mina föräldrar är golfspelare och har varit det sedan dom var väldigt unga.

Så klart ville mina föräldrar att jag också skulle börja spela golf och tog ut mig till golf banan i ganska tidig ålder. Jag tyckte dock inte att golf var något för mig, jag hade en liten period när jag var 11 som jag tyckte det var jätte kul, mina föräldrar tog med mig runt på olika golfbanor i Skåne för att jag skulle få se dem golfbanor som var finast enligt dem.

Men när jag fyllde 15 tröttnade jag på att spela golf, då hade jag ändå spelat i 4 år.

Men även om jag inte tyckte om att spela golf så gillade jag miljön på golfbanor, speciellt på golfbanorna i Skåne, dem är lite extra fina tycker jag.

Så när jag började på gymnasiet började jag jobba på lite olika golfbanor, jag hade fått lite timmar på två golfbanor i Skåne som båda två ligger ganska nära där jag bor. Det var helt perfekt!

Jag fick vara i en miljö som jag trivdes jätte bra i och dessutom fick jag betalt för att vara där. Jag tyckte alltid det var lika kul att gå till jobbet. Det var lite mysigare att jobba under soliga dagar, men regniga dagar hade sin charm det också.

Även om mina föräldrar tyckte det var tråkigt att jag slutade med golfen så tröstade dem sig med att jag i alla fall tyckte om att vara vid golfbanan.