Det går över när du gifter dig

Det ska serveras god mat på bröllop.Jag var på en väninnas bröllop i Malmö förra veckan, och efter det så har min sambo inte kunnat få tyst på mig. Jag vill också gifta mig, och jag vill ju göra det nu. Jag är sån, när jag väl fått en idé i huvudet, ja då vill jag göra det nu. Nu, nu, nu!

Vadå vänta, varför liksom?

Vacker inredning, vacker brud, vacker mat

Åter till detta bröllop i Malmö. Det var ärlig talat helt magnifikt. Så länge man inte tittade ut genom fönstret vill säga. Förlåt, men jag gillar inte Malmö i sig, så jag kan inte låta bli sådana små komentarer. Förlåt.

De hade ett kyrkligt bröllop, och kyrkan var oerhört vackert utsmyckad, med blommor, ljus och band. Allting passade samman, och följde sitt tema, och det var så vackert. Lokalen sedan, den var också helt, helt, underbar. Det är oerhört svårt att förklara, men en sak är säker, jag hade definitivt inte kunnat få ihop det så själv. Allting passade liksom samma, det var inte för mycket på något vis, utan det höll sig till sitt tema, utan att bli överdrivet puttenuttigt.

Låt ditt bröllop bli vackrare än staden

Ja, jag vet, ni kan inte alls se det framför er, men sån är jag. Jag är fruktansvärt dålig på att beskriva saker, så ni får helt enkelt lita på mitt ord. Vill ni hålla ert bröllop i Malmö, ja då tycker jag absolut att ni skall göra det. Oavsett stad, så blir det bara så vackert som man själv vill.

Om ni vill hålla det på en söderhavsö, med lång vit klänning och bara fötter i sanden, ja då får ni lov att göra det också. Alla är vi olika, och tur är väl det.