Display iphone 4 4s

Blir så otroligt glad när jag hittar bra hemsidor för iPhones. Jag har surfat runt på nätet i jakt på att hitta en hemsida där man kunde få hjälp med anvisningar till att laga sin display. Jag kom in på den här grymma hemsidan , där beskrev dem hur enkelt det egentligen var att byta ut displayen på en iPhone. Det visas även två viedosar på hur man ska gå tillväga, vilket jag själv tycker blir mycket enklare att förstå. Det är till stor hjälp när man får se hur man ska göra och inte bara följa en text med instruktioner, det var det jag gillade väldigt mycket med den här hemsidan, just det att det både var information med text plus en video så att man kunde se. Sådant underlättar otroligt mycket, speciellt när det är så pass knepiga saker som att laga en iPhone. Eller egentligen är det ju inte så svårt, om man bara förstår hur man ska gå till väga. Därför tippsar jag er, ni som råkat ha sönder er iPhone.