Ett bröllop att komma ihåg

Under bar himmel vill jag att mitt bröllop ska varaJag var på ett bröllop i Skåne förra sommaren och det gav vekligen mersmak. Min älskade sambo skrattar mest åt mig när jag säger att jag också vill gå längs altargången i Skåne, förutom då det faktum att jag inte vill gifta mig i just en kyrka. Helst utomhus, under bar himmel. Kanske på kvällen, det hade väl varit lite unikt?!

Det kommer vara värt det

Till poängen, att ha sitt bröllop i Skåne känns som en helt underbar idé. Min väninnas bröllop var helt underbart, trots att det hölls i en kyrka. En oerhört vacker kyrka för all del, men ändå. Hon hade lyckats med allt, utsmyckningen, underhållningen, maten och dansen. Det blev en lång och fantastisk dag och natt, och nu sitter jag här, ett år senare, och fantiserar om mitt egna bröllop i Skåne. Inte för att jag vet att det kommer bli just i Skåne, men jag tror nog att det hade varit helt underbart. Om folk kan åka utomlands för att gifta sig, så kan väl jag åka de sextio milen. Det är väl det minsta man kan begära.

Det viktigaste av allt

Å andra sidan är våra gäster kanske inte är så sugna på att ta sig så långt, men om de vill se oss gifta oss, så får de väl faktiskt ta och göra lite uppoffringar. Annars får vi väl ta och gifta oss ensamma, bara han och jag. Det är ju ändå en början på vårt liv tillsammans, så varför skulle vi inte kunna fira vårt bröllop själv också.

Det enda jag vet är att jag älskar honom, så oavsett var vi håller vårt bröllop, så är det viktigaste att det är han som står där bredvid mig!

Jag föreslår att du går in på denna hemsidan, där du kan läsa mer.