Färg ger nytt liv

Ring ett måleri och be dom fixa till väggenRedan som barn tycker vi om att kladda med färg, helst skall händerna doppas helt, och troligtvis får vi en hel del färg både i ansiktet och på kläderna. Det är bara naturligt. I takt med att vi blir äldre så inser vi att färg kan användas till så mycket mer än att bara måla teckningar att hänga på kylskåpet. Vi kan förnya våra rum med det, våra möbler, ja till och med utsidan av hela huset.

Chansa inte

Det är när man skall göra ett så stort jobb som fastigheten av ditt hus faktiskt är, som du inser att du kanske borde anlita ett professionellt måleri i Kalmar. Inte för att du inte kan måla själv, utan för att resultatet verkligen måste bli fläckfritt. Så att säga.

Gör det ordentligt

Jag vet inte hur många fastigheter som jag kört förbi, som ser helt miserabla ut. Främst gula egentligen. Jag vet inte riktigt vad det är med den gula färgen, eller så är det kanske bara jag som hakat upp mig på den, men jag tycker att det ser ut som att den gula färgen är oerhört svår att få jämn. Varenda gång jag kör förbi ett sådant hus så påminner jag mig själv om att alltid, alltid, anlita ett kunnigt måleri i Kalmar så att jag slipper skämmas när grannen passerar. Skall man ändå lägga ned så mycket tid och så mycket pengar som det kostar att göra en större renovering, då kan man lika gärna anlita ett måleri i Kalmar och få det gjort ordentligt. Eller hur?

Jag tycker inte om flammiga hus, eller hus där putsen trillar av fasaden. Jag struntat i hur oerhört fint och lyxigt du nu än har det på insidan, varför kan då inte utsidan matcha? Va?

 

Tags: