Fatta vad glad jag är!

Bostad NorrköpingFatta vad glad jag är!

Fick besked igår att jag kommit in på mitt förstahandsval av utbildning! I höst kommer jag alltså att börja på sjuksköterskeprogrammet i Norrköping!  Är verkligen helt överlycklig. Det känns så himla spännande (och lite läskigt).

Jag ska nu äntligen få flytta hemifrån och börja mitt nya liv. Har surfat runt som en galning nu efter en bostad i Norrköping och hittat flera bra alternativ på denna hemsidan. Jag tror inte jag kommer vilja bo i studentkorridor utan vill verkligen prova att bo själv. Kände det ännu mer när jag var hemma hos Johan i helgen. Han har fått så himla fint i sin lägenhet nu och även om han säger att jag ska känna mig helt hemma där och att det är mitt hem lika mycket

när jag är där så känns det ju inte som mitt. Jag ser fram emot att få packa upp alla grejer jag fick i stundentpresent och bara göra det precis som JAG vill ha det. Ska fixa möbler också, vill ha en säng och en bäddsoffa så folk kan sova över. Kan inte vänta på att få komma igång! Johan är också glad för min skull även om han tycker det är lite tråkigt att jag ska flytta från Stockholm. Det är ju inte så långt och det går tåg typ hela tiden som bara tar ca 1,5 timme.

Vi ses ju mest på helgerna som det är nu ändå så det blir ingen jättestor förändring för oss egentligen. Mamma är jättepå nu och vill hjälpa mig med allt. Hon tog fram gardiner och sängöverkast som hon hade på lager men jag sa att

jag vill sätta min egen prägel även om hon givetvis kan få komma med smakråd. Å tänk att få ha mitt alldeles egna hem, kan knappt bärga mig!