Förnya huset

Vårt hus i Lund, med nybyggt kökDet har blivit dags för oss att renovera lite här hemma, vi har inte gjort någon förändring här sen vi flyttade in och nu är vi sugna på lite nya möbler och lite nya färger på väggarna.

Vi gjorde om sovrummet så att det skulle kännas lite mysigare, verkligen ett ställe där man direkt vill koppla av. Vi valde färger vitt och grått, med lite inslag av silver på prydnads sakerna.

Något som också verkligen behövde renoveras var köket, det är nästan skamligt att vi ens har kunnat visa det för någon. Färger har släppt från luckorna och det är stora sprickor i dom också. Mitt kylskåp ska vi inte ens tala om, vi lämnar det vid att det verkligen behöver bytas ut.

Ja hela köket behöver en total renovering.

Men eftersom att jag inte är så duktig när det gäller kök så tänkte jag ta hjälp utav någon som kan det. Så jag behövde ta mig till en butik där dom säljer kök.

Jag bor i Lund och har bott här i hela mitt liv, men om det finns en butik här som säljer kök kan jag inte svara på, och jag som trodde att jag kunde Lund utantill. Men jag fick ta till datorn som hjälpmedel, så jag började med att googla ”kök i Lund” och fick direkt upp ett resultat.

Jag åkte ut till butiken direkt för att kolla på deras sortiment och få prata med personalen, och jag var så nöjd med att jag valde just den butiken.

Mitt kök ser fantastiskt ut!

Tags: