Jag har en dröm

Här sitter jag om dagarna och drömmer mig bort om mobilkranar i StockholmJag kommer från en liten by utanför Stockholm. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig någonsin varit i Stockholm, eller någon annan storstad för den delen heller. Allt som vi behöver finns liksom här ute så vi har aldrig haft någon anledning till att åka iväg någon annan stans.

Bara i mina tankar

Men självklart så har jag olika tankar om hur det ser ut i en storstad som Stockholm. Jag tror att det är många hög byggnader. Som skyskrapor kanske. Mycket trafik och många bilar känns det som och antagligen en del del människor som strosar runt. Sen tror jag definitivt att det finns stora shoppingcenter fulla med märkesbutiker.

Jag tror också, av någon konstig anledning, att det finns fullt med mobilkranar i Stockholm. Att det byggs på många olika platser och om man går på trottoaren så ser man mobilkranar som sticker upp ur luften.

Detta är bara hur jag tror att det ser ut i Stockholm. Om det nu stämmer eller inte, det är någon jag nog aldrig kommer att få reda på. Det är antagligen ingenting som jag själv kommer att få uppleva i alla fall. Tyvärr.

Men då och då sitter jag och tittar på bilder på internet och drömmer mig bort om att någon dag så se det med mina riktiga ögon. På mobilkranarstockholm.se brukar jag hitta många bilder som symboliserar Stockholm för mig. Gör det du också!