Jag klarar mig själv, eller?…

Den här bilden symboliserar min brist på mattekunskaper och mitt företagNär jag startade mitt företag hade jag inte speciellt mycket att vara orolig för. Men en sak bekymrade mig ordentligt och det var min brist på kunskap i matte. Jag är fullt medveten om att för att kunna driva ett företag själv så måste du ha vissa kunskaper inom matte, och det är väl klart att jag har några kunskaper. Men är de tillräckliga? Det är svårt vad man kommer att behöva för kunskaper innan man vet hur pass bra det ska gå för företaget.

Men jag litade på min magkänsla och körde ändå. Det kan ju inte bli värre än att jag får hyra in en rådgivare tänkte jag.

Nemas problemas

De första månaderna gick över förväntan. Eftersom vi inriktar oss på städtjänster så det var inga större problem med att få kunder. Privatpersoner är villiga att betala en hel del för att slippa städa själv, och företag betalar eftersom dem helt enkelt inte har tid att städa själv. Så företaget blomstrade och jag kände mig som kung över världen.

Men så påminde min fru mig om att det kanske började bli sagt att skicka in bokföringen. Självklart så hade jag helt glömt bort bokföringen och hade förstås ingen aning om hur kan bar sig åt för att få det rätt. Jag hade hört att man kunde få ganska grova straff om man gör fel och jag ville absolut inte riskera något. Men var får man tag på någon som kan sköta din bokföring i Landskrona? Jag trodde att det var en omöjlighet, men det var det faktiskt inte. Efter några samtal hit och några samtal dit så ordnade allt sig och dagen efter kom det hit en erfaren man som hjälpte oss med all bokföring, och jag kan säga att det lätt var värt dem pengarna.

Så behöver ni någon gång hjälp med bokföring i Landskrona så ska ni verkligen gå in på denna hemsidan.

Är du naiv precis som jag och behöver akuthjälp med bokföringen? Gå in på bokföringlandskrona.se för att få hjälp.