Jag ville ha en hobby

Det var kul att spela på golfbanor i SkåneJag har aldrig varit den tjejen som har varit särskilt sportig av mig, många i min klass var typiska fotbolls spelare eller hockey spelare, många av tjejerna gick på ridning. Jag har aldrig kännt mig utanför utan jag har bara aldrig varit intresserad av sport.

Hästar är kanske mer en kul grej

Men det är inte heller något som intresserar mig. Men när jag blev lite äldre kände jag mer att det var något som fattades, jag vill inte börja på gym för det var inte träningen som jag var ute efter, utan jag vill ha en hobby, något som var viktigt för mig att göra.

Min farbror tog en dag med mig till en golfbana här nere i Skåne och skulle få mig att prova på golf. Enda sen den dagen har golf varit min hobby jag tycker att det är så otroligt avkopplande att gå runt på en golfbana för sig själv och slå några slag. Jag har mest spelat för min egen skull men ibland har jag valt att delta i tävlingar runt om i Skåne för att det har varit lite roligt.

Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt vunnit några guldmedaljer och det känns jätte kul att jag faktiskt har blivit duktig på det.

Det som är roligt med tävlingar också är att åka runt till andra golfbanor i Skåne och prova på dem också.