Jättekul sommarjobb

roligt sommarjobb på golfbanor i SkåneRedan när jag var ganska liten fick mina föräldrar mig att inse hur viktigt det var med att ha sommarjobb om somrarna. Först tyckte jag bara att dom var knäppa, ingen annan av mina kompisar hade ju sommarjobb, dem hade sommarlov och åkte och solade och badade.

Men jag skulle tvunget ha sommarjobb

Jag var verkligen negativ till det i början och visste inte alls vart jag skulle börja någonstans. Mina föräldrar föreslog att jag skulle sommarjobba som vaktmästare och hjälpa till att rensa rabatter och liknande men det vägrade jag.

En dag ringde min faster och berättde att dem behöve lite extra hjälp på golfbanan som hon jobbar på här nere i Skåne. Dem behövde någon som kunde stå i kiosken och någon som kunde hjälpa till att samla bollar, jag tyckte det lät jätte bra och började direkt.

Jag var där hela sommaren och hjälpte till med olika sysslor, jag tyckte det var jätte kul och att vara på en golfbanan var så mysig miljö.

Golfbanan som jag var på berättade om mig för andra golfbanor i Skåne och efter det fick jag bara mer och mer jobb, jag pendlade mellan olika golfbanor och hjälpte till där.

Jag var glad att mina föräldrar fick mig till att söka sommarjobb, för nu när mina kompisar också ska börja leta sommarjobb har dem så svårt att hitta något och jag har ett sm jag har varit på i så många år att jag nog kan jobba där direkt när jag slutar skolan också, det är jätte bra.