Kontor i Helsingborg

Nu!

Nu kanske det händer?  Tänkte jag när jag satt hos chefen för några dagar sedan. Har ju klagat lite på en kollega som är ganska störande på jobb. Det är mycket privata telefonsamtal och en hel del musik också? Vem lyssnar på musik under arbetstimmarna? Jag blir inte klok på det.

Det bara dånar AC/DC från de stora hörlurarna när chefen inte är där. Aja, jag skvallrar liksom inte, men jag har påpekat att det skulle vara skönt med ett eget kontor, typ ett litet rum bara där man kan stänga dörren för det går verkligen inte att jobba. Men i alla fall, så då satt jag där inne hos chefen fick höra att vi ska flytta till nya Wihlborgs lokaler i höst, ganska skönt säger jag! Och där kanske kommer finnas plats så alla kan få sitta lite mer avskilt.

Löneförhandling

Okej, jag är inte så bra på detta, är det någon som ha något tips om man ska löneförhandla? Jag har varit på företaget ganska länge nu och tycker nog att jag förtjänar med betalt. Men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga för att få igenom det. Tips någon?

Aja, fick ett sms från F igår, han ville ses. Borde jag? Efter allt som hänt den senaste tiden so kanske det borde räcka nu? Vet faktiskt inte om jag orkar med för att vara ärlig. Visst är det så man säger, en gång otrogen alltid otrogen? Eller förtjänar alla en andra chans? Jag vill inte vara en sån tjej som är dum nog att ta tillbaka någon och sen blir sårad igen. Känns så dumt. Får väl möta upp honom och prata och höra vad han har att säga, det är nog ändå något man får göra känner jag. Höra hans sida typ.