Köpa container – Våra produkter CMT

Har haft en ganska kass förmiddag kan man lugnt säga. Jag hade en körning ut till Sisjöns industriområde där jag skulle lasta av produkter till en av våra leverantörers största kunder. När jag kommer dit är jag först en halvtimma sen för det var nån idiot som tappat sitt släp mitt på E45 och trafiken stog still i en kvart innan de lyckades få undan åbäket.

När jag väl kommer dit är kunden redan irriterad men var lugn när jag förklarade läget och varför jag var sen. Sen blev det hela värre. När jag skulle lasta av så vägrar rampen att lyda, jag försöker med allt men rampen svarar varken elektriskt eller mekaniskt. Kunden blir mer och mer irriterad och jag står där som ett fån och försöker få rampjäveln att lyda. Tillslut får vi använda en gaffeltruck och lyfta ur alla grejer vilket tar nästan två timmar och kunden är inte det minsta glad.

Jag ringer reparatören som kom förbi och konstaterar att rampen är totalt utsliten och måste bytas ut. Nu har jag bestämt mig för att byta leverantörs företag eftersom det inte är första gången vi har haft problem som dessa med våra bilar. Jag fick tips av en kollega om CMT som både säljer containrar och tillbehör och de har en sådan ramp som jag behöver.

De verkar både hjälpsamma och professionella och skulle leverera den nya rampen redan på torsdag så jag kan varmt rekommendera CMT http://www.xn--kpacontainer-4ib.com/vara-produkter. Nu har ni hört om min skitdag så nu kanske ni mår bättre åt er egen dag när ni kan gotta er i mitt elände, haha. Nu ska jag gå och gömma mig under täcket och hoppas på att morgondagen flyter bättre!