Lilla Blomman – Konferens Göteborg

Konferens GöteborgDet går väldigt bra på det nya jobbet, thank you for asking. Nästa vecka är det dags för den årliga konferensen i Göteborg och jag har fått ansvar att organisera upp allting. Jag som älskar att planera, organisera och ha hundra bollar i luften tycker att det har passat mig perfekt att ordna upp något sånt här. Och framförallt har det varit väldigt kul. Allt från inbjudningar till dekoration till mat ahr jag hållt på att pilla med de senaste veckorna.

Många saker blev hur smidiga som helst tack vare som jag kollat upp både det ena och det andra på. Hur smidigt som helst!

Göteborg är en väldigt trivsam stad så det känns som den ultimata staden att ha det i också. Det är inte lika stressig och packat med folk som Stockholm men har ändå mer att erbjuda än Malmö. Dessutom är det ingen som behöver ta sig tvärs över landet för att ta sig dit.

Jag har varit i Göteborg en gång innan när jag var tjugo. Jag var fast besluten att jag skulle åka till Liseberg en sommar så jag drog upp med min bästa vän en varm dag i mitten av juli. Dock blev det så att vi inte ens bestäkte Liseberg för vi blev så kära i staden så vi spenderade dagen men att strosa runt i Nordstan och äta mycket fisk och skaldjur, de är ju så bra på det där. Både lunch, eftermiddagsfika och middag innehöll någon av havets läckerheter.

Vi blev väldigt förälskade i Göteborg den dagen och därför ser jag verkligen fram emot att hälsa på goa gamla Götet igen. Inte bara för maten och stämningen utan såklart för den härliga dialeketen också, den blir man glad av!