Lokal Helsingborg – Wihlborgs

Lokal helsingborgTjena bloggen (eller ja, alla ni fem som läser kan väl också få ett litet hej).

Jag är så förbannat trött på att söka efter ordet ”lokal Helsingborg” på Google. Jag hade en period där jag gjorde det svinlänge varje dag i säkert flera månaders tid. Tänkte öppna min egna frisörsalong direkt efter gymnasiet.

Folk tyckte SÅ KLART att jag var dum i huvudet och naiv och allt det där, inklusive mina nötter till föräldrar, men det spelade ingen roll. Jag var fast besluten om att bli en egenföretagare och jag visste hela tiden att jag var en bra frisör. Jag hade kunskapen om hantverket med mig, jag behövde bara lite kunskap om hur man driver ett företag. Och en lokal i CENTRALA Helsingborg så klart, för jag tänkte inte bli en av dem som har en liten friggebod ute i något bostadsområde med snöspray på fönstret. Hur som helst…

Jag googlade och googlade och googlade och jag tror till och med att jag satt så mycket vid datorn att jag skadade mina ögon lite (fick skaffa glasögon på grund av brytningsfel för bara några veckor sedan – kan man stämma Apple för det?). Jag behövde ju min lokal. Min lokal i Helsingborg. Inga konstigheter och inget snack, bara hjälp mig hitta vad jag behöver. Jag googlade som sagt hur mycket som helst, men internet stod tyst och gapande tomt.

Tills jag hittade sidan med stort S.

Miraklet.

Tack vare den sidan kom jag i kontakt med en supertrevlig tjej på en fastighetsförmedlingsbyrå. Hon hittade inte bara rätt lokal till mig – hon gav mig även tips på hur jag skulle lyckas svinga ett lån från Helsingborgs populäraste bank. Inom bara några veckor efter jag inledde kontakten var jag en fullfjädrad egenföretagare med frisörlokal i centrala Helsingborg. Hur fett?