MO Sandwichpaneler AB

Sen jag slutade gymnasiet har jag haft många olika jobb, jag har haft lite otur och bara hamnat på tillfälliga jobb som inte varat så länge. Det är väll egentligen både tur och otur för det som är bra är att jag har fått lära mig många olika saker och har erfarenhet inom många olika yrken.

Ett tag jobbade jag inom kundtjänst, vilket jag tyckte var jätte roligt. Det var kul att kunna hjälpa människor med det som de behöve ha hjälp med och att få prata med så många olika människor på en dag var jätte kul. Jag trivdes jätte bra med det och skulle absolut kunna tänka mig att jobba med det igen.

Efter det hamnade jag på ett vikariat på hemtjänsten, det var också ett jobb inom servicebranschen och det trivdes jag med otroligt bra med, det är kul att kunna hjälpa det gamla att klara av sin vardag. Man mår verkligen bra när man märker hur tacksamma de är för att man finns där för dem.

Sen efter har jag haft en rad olika jobb

Men det jobbet som har varit mest olikt mig var när jag jobbade inom industrin, jag jobbade för ett företag som tillverkade sandwichpaneler, jag visste knappt vad sandwichpaneler var när jag jobbade där och jag har fortfarande svårt för att förklara vad det faktiskt är.

Jag trivdes bra med att jobba inom industrin, att tillverka sandwichpaneler var roligare än vad det låter, men jag måste ändå säga att jag hellre föredrar ett arbete där man jobbar med människor, helst då inom servicebranschen eftersom jag tycker om att få hjälpa andra människor.

Jag undrar vad jag kommer jobba med i framtiden.