Planera rätt i din nya garderob

En garderob är en möbel som måste finnas i alla hem, nästintill i varje rum. I sin garderob förvarar man vanligtvis sina vardagskläder, men det går även att förvara ytterkläder och skor m.m. I ett badrum är det till exempel vanligt att ha en slags garderob där man förvarar handdukar. Denna garderob kallas för linneskåp.

Garderober finns i mängder av olika färger, storlekar och designer. Därför är det enkelt att hitta en garderob som passar dig och din bostad. Garderober finns att köpa i de flesta bygghandlar samt möbelbutiker som till exempel IKEA, Jysk med mera. Du kan även beställa dessa över internet på ett lätt och smidigt sätt.

Vill du ha en alldeles unik garderob som ingen annan har kan du välja att bygga en egen. Det finns till exempel så kallade ‘walk in closets’ vilket är ett rum inrett som en garderob där du kan ha allt från kläder till skor och väskor. Med en sådan stor yta kan du verkligen ta ut svängarna och bygga något du verkligen tänkt på länge och som skulle göra att din garderob verkligen stack ut ur mängden. Givetvis kan du även bygga en ”vanlig” garderob som du sedan placeras i det rum du vill ha den. Denna kan byggas exakt som du vill och du kan även med enkla medel göra den unik med hjälp av lite målarfärg och penslar.

Har du svårt med att komma på hur du ska göra din garderob eller var den ska placeras så kan du kika på garderober.nu för mer tips och idéer.