Smarta presenter och julklappar

Vet man inte vad man ska köpa till vänner som fyller år är iPhone tillbehör ett säkert kort. Det är i alla fall min erfarenhet och det beror på att de flesta jag känner har en iPhone men som oftast saknar roliga iPhone tillbehör. När min vän Krille fyllde år hade jag beställt ett iPhone skal i gameboy utformning. För en nostalgiker som Krille var det ett säkert kort, han formligen stortjöt av lycka när han öppnade upp paketet och fann det lustiga skalet. Min vän Karl fick även han ett iPhone tillbehör i födelsedagspresent, men denna gång hade jag hittat en iPhone plånbok som gjorde det lättare för honom att minnas alla saker som han behöver ha med sig. Plånboken rymmer nämligen telefon, sedlar och kort och vill man kan man även pressa ner hem nyckeln utan problem. Själv har jag önskat mig ett iPhone tillbehör i julklapp som jag tycker verkar som en väldigt smart lösning på träningsproblemet med kass musik i gymmet. Det är nämligen ett sportarmband som man spänner runt armen och som håller telefonen på plats när man tränar. Det gör att man kan lyssna på sin egen musiklista istället för den ofta rätt tråkiga radiomusiken som vanligtvis brukar spelas i träningshallen. Kort sagt så finns det många iPhone tillbehör att både önska sig och köpa till sina nära och kära för en mycket rimlig slant. Tänkte att många just nu är på jakt efter julklappar och tänkte hjälpa er lite på vägen. Hoppas att ni fått inspiration av mina tips.

Bild:

iphone väska och fodral