Starta nytt

Vi tror att lediga lokaler i Uppsala kan hitta en lokal åt oss att trivas iGanska länge har jag tänkt på en affärsidé som jag väldigt gärna har velat genomföra. Från början var det bara en rolig idé men ju fler jag berättade det för märkte jag att min idé faktiskt var riktigt bra. Men jag har inte riktigt haft pengar till ett startkapital för att genomföra min idé, men nu har jag sparat en del och även lånat en del, så äntligen ska jag komma igång.

Till min hjälp har jag en gammal vän som även har lite erfarenhet av att starta eget.

För att vi ska kunna satsa helhjärtat på den här idén behöver vi ett riktigt kontor där vi kan vi sitta och arbeta, vi vill komma igång på riktigt direkt och inte sitta hemifrån och jobba då inte riktigt känns seriöst.

Vi behöver kolla på lite lediga lokaler så att vi kan hitta det perfekta kontoret för oss. Även om det inte behöver vara en jätte stor lokal så vill vi att det ska se proffsigt ut. Vi har valt att starta upp företaget i Uppsala eftersom att vi båda bor här, så blir det lite enklare, sen när vi har kommit igång kan vi alltid välja att flytta det till någon annanstans.

Jag googlade ”lediga lokaler Uppsala” och fick fram många bra resultat, men jag hittade ett som jag fastnade lite extra för. Det som var bra med det företaget var att jag nästan kunde lämna över letandet helt till dem efter att ha berättat mina önskemål för dem.

Så vi tänker satsa på detta och hoppas att vi hittar ett bra kontor.

Letar du efter lediga lokaler Uppsala, kika in på deras hemsida.