Vårt fina kontor i Helsingborg

Vi trivs bra på vårt kontor i HelsingborgJag jobbar på ett företag, och vårt kontor ligger här mitt i centrala Helsinborg på 6e våningen.

Direkt när man kommer innaför dörren så finns där en soffa på höger sida som våra kunder kan sitta i och vänta om vi inte har tid att ta emot dom direkt. Om man sedan kollar till vänster så hittar man mig och mina två kollegor. Vi sitter på den så kallade produktionsavdelningen på kontoret. Här har vi ett vars ett skrivbord med en dator som vi jobbar på. Om man fortsätter att gå lite längre in på kontoret och kollar till höger så ser man min chefs rum, där sitter han och sköter allt möjligt arbete. Han springer även runder väldigt mycket inne på kontoret och pratar med den övriga personalen. Om man går ännu lite längre in på kontoret så kommer man till våran säljavdelning. Det är ett stort rum där våra säljare sitter vid små bås kan man kalla det, där har dom en dator och en telefon som dom använder som arbetsverktyg. Dom har jätte stora fönster med utsikt över centrala Helsingborg.

Vi är jätte nöjda med vårt kontor

Om man sedan fortsätter förbi säljarna så kommer man in i köket. Där har vi kyl och frys där man kan lägga sin mat. Vi har både spis och micro så att man kan värma sin mat på det sätt man tycker passar bäst. Vi har även en kaffekokare för kaffe drickarna och vattenkokare om man hellre vill ha te. På vårt kontor har vi såklart ett konferensrum också, så att vi har någonstans att ha möten. Där inne kan man även sitta på lunchen om man vill och äta och kolla på tv.

Vill ni ha hjälp att hitta ett kontor?

Tags: