Vem litar du på?

Jag tittar mycket på tv, och något som jag tittar alldeles för mycket på är program i stil med byggfällan, fuskbyggarna och så vidare. Ja, det är jätte intressant, jag tycker verkligen det. Vissa av de här deltagarna är bara så förbannat dumma som har gått på än det ena och än det andra, och jag kan helt ärligt undra hur de tänkte.

Vad har de gjort innan?

Man skall vara aktsam med vem man anlitar, absolut. Samtidigt kan man väl inte heller vara alldeles för osäker och rädd, då kommer inget bli gjort. Det som dessa program lär ut, förutom att kolla meriter och så vidare, det är att man skall vara rädd för allt vad hantverkare heter. Detta blir sedan, i längden, en rädsla som sträcker sig från allt från frisörer till företag som sysslar med transport i Malmö.

Framförallt det här med transport i Malmö. Säg att du skall flytta. Du söker efter någon som skall sköta din transport i Malmö, oavsett om det är en flyttfirma eller ett renodlat flyttföretag. Hur vågar du lita på att de kommer flytta dina saker till den adress som du anger? Hur vet du att de helt enkelt inte sticker med dina saker när de har kommit halvvägs?

Alla är inte bovar

Jag är inte så paranoid, jag lovar. Jag har använt mig av transport i Malmö under många tillfällen, och det har fungerat felfritt varje gång. Jag har inte tid att gå och vara rädd eller osäker, då kommer ingenting någonsin att bli gjort.

Men, till poängen, jag har träffat folk som verkligen inte litar på någon. Som säger att alla ljuger, precis alla, och sedan håller fast vid det. Frågan är: Hur kan man gå igenom livet utan att lita på någon?

För pålitlig transport, kolla på denna hemsidan.