Vi behöver nya kontorsmöbler

Glada arbetare som har tillgång till ergonomiska kontorsmöbler.För något år sedan startade jag tillsammans med några vänner upp ett företag där vi tillverkar egna kläder och smycken som vi säljer. Från började skapade vi företaget lite som en rolig grej, vi alla hade andra jobb som involverade just smycken och kläder så därför gjorde vi detta lite vid sidan av eftersom det var ett stort intresse för oss.

Vi trodde aldrig att det skulle gå så bra för oss

Från början sålde vi bara till folk i vår bekantskapskrets, men när vi startade upp en instagram där vi la ut våra produkter så märkte vi att även andra människor var intresserade, så vi startade upp en webbshop där man kunde köpa våra produkter och idag går det jätte bra för oss.

En av oss har slutat på sitt förra jobb och jag och den andra tjejen har gått ner till 30 % på våra jobb då vårt företag tar upp så mycket av vår tid.

Vi har suttit hemma hos varandra och jobbat tillsammans, det har fungerat väldigt bra förutom att det varit jobbigt att hålla reda på alla saker och att behöva flytta med sig alla saker hela tiden. Så vi bestämde oss för att skaffa ett kontor.

Själva kontoret har vi redan hittat, det är jätte fint! Men vi behöver även kontorsmöbler, och eftersom att jag har hört hur viktigt det är med ergonomiska kontorsmöbler så ska vi såklart ha det. Dem andra får tycka vad dem vill, jag tänker bara på oss i framtiden. Alla borde ha ergonomiska kontorsmöbler.