Vi gratulerar, vi gratulerar…

Jag använder mig alltig av catering Skåne, eftersom de gör fantastisk matJag älskar att hålla fester, och jag gör det för jämnan. Vilken anledning jag än har, födelsedagar, släktträffar, inte träffats på länge fester, och så vidare, så finns det alltid en ursäkt att anordna en fest. Jag vet om att det kanske kostar lite, men å andra sidan så är pengar till för att användas. Tänk annars om de skulle bränna inne, nä ve och fasa. Då är det faktiskt bättre att vi använder dem!

In i minsta detalj

I alla fall, tillbaka till festerna. Fester kräver en hel del planering, vilket vi alla nog vet, främst om det skall vara ordentliga sådana. Nu snackar jag inte fester hemma i soffan, runt soffbordet, där alla sitter parkerade i soffan med ett glas vin i handen, utan nu snackar jag ordentligt arrangerade fester med mat och underhållning, sådana som vi alla kan njuta av.

Du måste inte göra allting själv

För att göra arbetsbördan något lättare för mig själv så använder jag mig alltid utav catering i Skåne. Catering i Skåne har räddat mig så oändligt många gånger, ni anar inte, så det finns inte en chans att jag någonsin kommer byta ut dem. Dessutom använder jag alltid samma firma, de behandlar mig bra, de besitter stor service känsla, och jag tycker ärlig talat att det är väldigt viktigt. Vem tycker inte att service är viktigt liksom?

I alla fall, nu är det snart dags igen. Det är födelsedagskalas för en killkompis, och vet ni vad jag alltid har velat göra. Jag har velat ha en sån stor tårta där det kan hoppa ut en människa. Frågan är hur man ordnar det. Tror ni catering i Skåne kan ordna det? Det har ju bara varit helt fantastiskt! Så överraskad han kommer bli!

Jag tycker verkligen att du också ska använda dig av samma cateringfirma nästa gång du ska ha fest! Deras meny hittar du här.